viernes, 21 de diciembre de 2012

COMENTARIOS

 1. Comentarios en torno al artículo de cienciaeconomica.com "Políticos: sois el verdadero eje de la crisis económica española" (artículo disponible en http://www.cienciaeconomica.com/2012/12/reflexiones-de-politicos-y-economia.html o en http://www.pagina66.com/2012/12/04/opinion-politicos-sois-el-verdadero-eje-de-la-crisis-economica-espanola/)
   
   
   

   vicky dice:
  Pero este chico no estaba en Joves Socialistes? Ahi no hay politicos?
  Muy votado, te gusta o no? Thumb up 5 Thumb down 0
 2. hasta el moño dice:
  Borja es doctor, pero cualquier persona normalita de a pie sin doctorado, ve que nos gobiernan personas sin cualificacion, se apuntan a un partido y a verlas venir. Por eso necesitan un monton de asesores porque no tienen ni idea de nada (sin hablar de secretarios) y los ciudadanos a pagar, pero mentres va el carro fa ruido. Los politicos deberian ser una especie a extinguir.
  Votar: Thumb up 1 Thumb down 2
 3. Mateo Morral dice:
  No es pot ser més ingenu, per favor. Si l’argument fonamental de l’article és “els polítics actuals són mediocres i no estan preparats” estic d’acord. Ara, parteixes d’un error molt greu, “que no coneixen Keynes?”, no és així (per a que creus que serveix el rastre d’assessors que tenen?). El problema real és que van optar per Friedman ja fa molt temps (sí, tant socialistes com populars). I si el que proposes per superar la situació és la tecnocràcia franquista de l’Opus, disculpa, jo al feixisme no vull tornar. Supose que a més de macroeconomia per ser doctor hauràs d’estudiar quines són les conseqüències sobre la ciutadania. I als 50 i als 60 i als primers 70 hi havia creixement econòmic (gràcies a les remeses de la immigració, a l’explotació del proletariat espanyol ací i allà i a la deslocalització de les empreses europees cap a les nostres terres –també del turisme i el boom immobiliari–), però la diferència d’ingressos entre els més rics i els més pobres va continuar creixent fins a l’infinit (al mateix ritme que ara).
  Per favor, ja està bé de messiànics tecnòcrates que ens volen fer retrocedir al franquisme.
  Votar: Thumb up 3 Thumb down 1
 4. Vicky: ¿Has leido el artículo? Si lo haces verás que yo mismo afirmo estar en un partido político, parto de esa base para razonar.
  Hasta el moño: Creo que coincidimos plenamente, todo el mundo ve esto que yo he puesto, usted, yo… Trabajaremos para cambiarlo
  Mateo Morral: vete a una tertulia en “donde estás corazón” y deja tranquila a la gente que solo intentamos explicar las cosas corréctamente. Por supuesto que soy conocedor de la situación del franquismo aunque intento aprender cada dia un poquito. Mi propósito aquí es explicar ciertas cosas, me parece que tú si has cometido un error muy grave, la prepotencia ;)
  Votar: Thumb up 1 Thumb down 0

No hay comentarios:

Publicar un comentario